Het Toneel

Ook op het toneel is het mogelijk te vergaderen. Vraag naar de mogelijk via 0596-614000 of horeca@demolenberg.nl

U-vorm: max. 12 personen

Algemene gegevens

Etage: benedenverdieping
Rolstoeltoegankelijk: ja (door vaste hellingbanen)
Afmetingen: 10 x 11 meter
Daglicht: geen
Airconditioning: geen
Wifi: ja
Vaste stoelen: nee
Vaste beamer: nee
Vast projectiescherm: ja
Vaste microfooninstallatie: nee

Onze zalen

De Kaakheem (benedenfoyer)

Wiekslag (De Kaakheem) is een gezellige foyer waar meestal de nazit van een voorstelling plaatsvindt. De ruimte is tevens zeer geschikt voor recepties, presentaties en lezingen voor maximaal 30 personen.

Lees verder

De Schans

De Schans is een multifunctionele ruimte waarin voor maximaal 30 personen een congres, receptie of een ander evenement kan worden gehouden. In deze zaal is een vast podium, ideaal voor sprekers of muzikale ondersteuning.

Lees verder

De Dwinger

De Dwinger is de grote vergaderzaal op de bovenverdieping en biedt plaats aan maximaal 15 personen. In overleg zijn meerdere opstellingen mogelijk.

Lees verder

De Ravelijn

Deze luxe en comfortabel ingerichte ruimte is ideaal voor kleinere vergaderingen, cursussen en dergelijke tot maximaal 9 personen.
De zaal heeft een vaste opstelling.

Lees verder

De Hanekam

De Hanekam is de kleine theaterzaal van de Molenberg met een podium van 5,20 x 3,80 meter. Achter het podium bevindt zich een kleine kleedkamer. De Hanekam is geschikt tot maximaal 18 personen.

Lees verder

De Harpij (bovenfoyer)

De Harpij is een gezellige ruimte die veelal als foyer wordt gebruikt. Maar wanneer de activiteit het toelaat, is deze ook zeer geschikt als zaalruimte.

Lees verder