De Groningen Seaports zaal

De Groningen Seaports zaal (de grote zaal) is de kern van de Molenberg en er staan 559 comfortabele theaterstoelen. Door de licht oplopende vloer, de goede zichtlijnen en de vele technische mogelijkheden is deze zaal (voorheen heette deze de Commandeur) een zeer representatieve theaterzaal en hierdoor uitermate geschikt voor grotere congressen, seminars, presentaties en films. Tevens is de zaal geschikt voor het maken van een leuke, originele bruidsreportage.

Algemene gegevens

Etage: benedenverdieping (453 stoelen), balkon (106 stoelen)
Rolstoeltoegankelijk: ja (door vaste hellingbanen) maar uitsluitend op een gering aantal aangewezen plaatsen
Afmetingen: 23 x 20,5 x 6,50 meter
Daglicht: geen
Airconditioning: geen
Wifi: ja
Vaste stoelen: ja
Vaste beamer: ja
Bioscoop projector: ja
Vast projectiescherm: ja
Vaste microfooninstallatie: ja
Technische ondersteuning: ja

Onze zalen

Wiekslag & Kaakheem (foyer)

Wiekslag & Kaakheem zijn gezellige foyers waar meestal de nazit van een voorstelling plaatsvindt. De ruimtes zijn tevens zeer geschikt voor recepties, presentaties en lezingen.

Lees verder

De Schans

De Schans is een multifunctionele ruimte waarin voor maximaal 150 personen een congres, receptie of een ander evenement kan worden gehouden. In deze zaal is een vast podium, ideaal voor sprekers of muzikale ondersteuning.

Lees verder

De Dwinger

De Dwinger is de grote vergaderzaal op de bovenverdieping en biedt plaats aan maximaal 50 personen. In overleg zijn meerdere opstellingen mogelijk.

Lees verder

De Ravelijn

Deze luxe en comfortabel ingerichte ruimte is ideaal voor kleinere vergaderingen, cursussen en dergelijke tot maximaal 18 personen.
De zaal heeft een vaste opstelling.

Lees verder

De Hanekam

De Hanekam is de kleine theaterzaal van de Molenberg met een podium van 5,20 x 3,80 meter. Achter het podium bevindt zich een kleine kleedkamer. De Hanekam is geschikt tot maximaal 75 personen.

Lees verder

De Harpij (bovenfoyer)

De Harpij is een gezellige ruimte die veelal als foyer wordt gebruikt. Maar wanneer de activiteit het toelaat, is deze ook zeer geschikt als zaalruimte.

Lees verder