Zaalverhuur

Zakelijk ondernemen in een culturele omgeving

Midden in het centrum van Delfzijl vindt u Theater & Congrescentrum de Molenberg. Het is goed bereikbaar, gelegen aan de Molenberg 11, op loopafstand van het station en de haven. Het theater is 7 dagen per week geopend en voorzien van alle moderne faciliteiten voor professionele theatervoorstellingen, vergaderingen, (bedrijfs)presentaties, congressen, seminars, workshops en recepties.

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van zaalverhuur en daarom worden vooraf alle wensen met u doorgesproken, zoals: budget, zaalkeuze, buffetmogelijkheden, borrelhapjes, techniek en welkomstdrankje.

Op het Molenbergplein zijn 45 vrije parkeerplaatsen, de overige plaatsen zijn zogenaamde ‘blauwe zone’ plaatsen (maximaal 2 uur parkeren met een parkeerschijf).
Op het Vennenplein (op 5 minuten loopafstand) zijn meerdere vrije parkeerplaatsen en kunt u bij een vergaderdag het beste uw auto parkeren, zodat u niet gebonden bent aan een maximale parkeertijd.

Congressen en vergaderingen

Binnen de Molenberg zijn verschillende mogelijkheden voor het houden van een congres of seminar tot maximaal 250 personen. Door onze verscheidenheid aan zalen leent ons gebouw zich uitstekend voor het houden van verschillende workshops.

De Molenberg is een drie-hamer congresaccommodatie. Dit betekent dat de kwaliteit van dienstverlening en omvang van voorzieningen voor de opdrachtgever inzichtelijk zijn. Het aantal hamers geeft het niveau van classificatie weer en kan variëren van 1 tot en met 5 hamers. Regelmatig controleert een onafhankelijke instantie de aangesloten bedrijven. De kwaliteitsnormen staan op www.vergaderhamers.nl

Onze zalen

De Kaakheem (benedenfoyer)

De Kaakheem is een gezellige foyer waar meestal de nazit van een voorstelling plaatsvindt. De ruimte is tevens zeer geschikt voor recepties, presentaties en lezingen voor maximaal 150 personen.

Lees verder

De Schans

De Schans is een multifunctionele ruimte waarin voor maximaal 150 personen een congres, receptie of een ander evenement kan worden gehouden. In deze zaal is een vast podium, ideaal voor sprekers of muzikale ondersteuning.

Lees verder

De Dwinger

De Dwinger is de grote vergaderzaal op de bovenverdieping en biedt plaats aan maximaal 55 personen. In overleg zijn meerdere opstellingen mogelijk.

Lees verder

De Ravelijn

Deze luxe en comfortabel ingerichte ruimte is ideaal voor kleinere vergaderingen, cursussen en dergelijke tot maximaal 17 personen.
De zaal heeft een vaste opstelling.

Lees verder

De Hanekam

De Hanekam is de kleine theaterzaal van de Molenberg met een podium van 5,20 x 3,80 meter. Achter het podium bevindt zich een kleine kleedkamer. Naast voorstellingen is de zaal in theateropstelling geschikt voor lezingen en presentaties tot maximaal 75 personen.

Lees verder

De Harpij

De Harpij is een gezellige ruimte die veelal als foyer wordt gebruikt. Maar wanneer de activiteit het toelaat, is deze ook zeer geschikt als zaalruimte.

Lees verder