Zaalverhuur

Wilt u graag vergaderen? Dat kan bij Theater & Congrescentrum de Molenberg.
Op zoek naar een mooie locatie voor uw meeting? Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte vergaderzaal.
De Molenberg is 7 dagen per week beschikbaar voor uw bijeenkomst.
Bekijk onderstaand onze verschillende zalen.

Vergaderen in een culturele omgeving

Theater & Congrescentrum de Molenberg is veel meer dan alleen een theaterzaal. Naast de voorstellingen en films is de Molenberg bij uitstek geschikt als ontmoetingsplek. Wij beschikken over 6 volledig ingerichte zalen, geschikt voor bijeenkomsten van 15 tot 550 personen. Hier zijn vele mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke, particuliere of educatieve bijeenkomsten. Vergadering, congres, workshop, receptie of familiefeest; het kan allemaal!

Horeca

De Molenberg kent vele mogelijkheden als het gaat om vergaderarrangementen. Van ontbijt, lunch, borrel tot diner. Voor grotere groepen kunnen wij uitstekende buffetten verzorgen.
Kortom: wij kunnen alles voor u en uw gasten op maat verzorgen!

Onze zalen

Wiekslag & Kaakheem (foyer)

Wiekslag & Kaakheem zijn gezellige foyers waar meestal de nazit van een voorstelling plaatsvindt. De ruimtes zijn tevens zeer geschikt voor recepties, presentaties en lezingen.

Lees verder

De Schans

De Schans is een multifunctionele ruimte waarin voor maximaal 150 personen een congres, receptie of een ander evenement kan worden gehouden. In deze zaal is een vast podium, ideaal voor sprekers of muzikale ondersteuning.

Lees verder

De Dwinger

De Dwinger is de grote vergaderzaal op de bovenverdieping en biedt plaats aan maximaal 50 personen. In overleg zijn meerdere opstellingen mogelijk.

Lees verder

De Ravelijn

Deze luxe en comfortabel ingerichte ruimte is ideaal voor kleinere vergaderingen, cursussen en dergelijke tot maximaal 18 personen.
De zaal heeft een vaste opstelling.

Lees verder

De Hanekam

De Hanekam is de kleine theaterzaal van de Molenberg met een podium van 5,20 x 3,80 meter. Achter het podium bevindt zich een kleine kleedkamer. De Hanekam is geschikt tot maximaal 75 personen.

Lees verder

De Harpij (bovenfoyer)

De Harpij is een gezellige ruimte die veelal als foyer wordt gebruikt. Maar wanneer de activiteit het toelaat, is deze ook zeer geschikt als zaalruimte.

Lees verder