De Harpij

De Harpij is een gezellige ruimte die veelal als foyer wordt gebruikt. Maar wanneer de activiteit het toelaat, is deze ook zeer geschikt als zaalruimte.

Algemene gegevens:

Etage: bovenverdieping
Rolstoeltoegankelijk: ja
Afmetingen: 20,50 x 12,50 x 3,50 meter
Daglicht: ja
Airconditioning: nee
Wifi: ja
Vaste stoelen: nee
Vaste beamer: nee
Vast projectiescherm: nee
Vast microfooninstallatie: nee

Onze zalen

De Kaakheem (benedenfoyer)

De Kaakheem is een gezellige foyer waar meestal de nazit van een voorstelling plaatsvindt. De ruimte is tevens zeer geschikt voor recepties, presentaties en lezingen voor maximaal 150 personen.

Lees verder

De Schans

De Schans is een multifunctionele ruimte waarin voor maximaal 150 personen een congres, receptie of een ander evenement kan worden gehouden. In deze zaal is een vast podium, ideaal voor sprekers of muzikale ondersteuning.

Lees verder

De Dwinger

De Dwinger is de grote vergaderzaal op de bovenverdieping en biedt plaats aan maximaal 55 personen. In overleg zijn meerdere opstellingen mogelijk.

Lees verder

De Ravelijn

Deze luxe en comfortabel ingerichte ruimte is ideaal voor kleinere vergaderingen, cursussen en dergelijke tot maximaal 17 personen.
De zaal heeft een vaste opstelling.

Lees verder

De Hanekam

De Hanekam is de kleine theaterzaal van de Molenberg met een podium van 5,20 x 3,80 meter. Achter het podium bevindt zich een kleine kleedkamer. Naast voorstellingen is de zaal in theateropstelling geschikt voor lezingen en presentaties tot maximaal 75 personen.

Lees verder

De Harpij

De Harpij is een gezellige ruimte die veelal als foyer wordt gebruikt. Maar wanneer de activiteit het toelaat, is deze ook zeer geschikt als zaalruimte.

Lees verder