Vergader arrangement 

Vergaderen in een verrassende omgeving

Theater & Congrescentrum de Molenberg is veel meer dan alleen een zaal met een podium. Naast de voorstellingen en films is de Molenberg bij uitstek geschikt als ontmoetingsplek. Wij beschikken over 5 volledig ingerichte zalen, geschikt voor bijeenkomsten van 15 tot 150 personen. Er zijn vele mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke, particuliere of educatieve bijeenkomsten. Vergadering, congres, workshop, receptie of familiefeest; het kan allemaal!

De Molenberg kent vele mogelijkheden als het gaat om vergaderarrangementen. Van een ontbijt, lunch, borrel tot diner. Voor grotere groepen kunnen wij voor u uitstekende buffetten verzorgen. Kortom: wij kunnen alles voor u en uw gasten op maat verzorgen!

Theater & Congrescentrum de Molenberg is een drie-hamer locatie. Dit staat garant voor kwaliteit, deskundigheid en service.

Neem contact op met onze horeca-afdeling om alle mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan via horeca@demolenberg.nl of via 0596-614000.

 

Onze arrangementen

Theater daghap

Met de Theater daghap maakt u van uw theateravond een complete avond uit voor een kleine prijs.
Kom genieten van een heerlijk uitgebreide hap met de kwaliteit die u van ons gewend bent.
De daghap wordt zoveel mogelijk aangepast op de voorstelling.

Lees verder

Vergader arrangement

Geniet van een heerlijk uitgebreide hap bij uw vergadering, workhops of congres. Voor een kleine prijs met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Lees verder