Corona-virus

Theater de Molenberg is gesloten tot en met 28 april. Tot die tijd is ons administratiekantoor ook gesloten. Wij verzoeken u vriendelijk via mail met ons te communiceren (info@demolenberg). Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Op dit moment zijn er 2 voorstellingen definitief geannuleerd (Lebbis en Veenkoloniaal Symfonie Orkest). Kaarten voor deze voorstellingen kunt u opsturen of in onze brievenbus deponeren onder vermelding van uw rekeningnummer. Wij storten het bedrag dan z.s.m. aan u terug.

Voor alle overige voorstellingen t/m 28 april wordt hard gezocht naar een vervangende datum. Uw kaarten blijven geldig.

  1. Alle kaarten voor de voorstellingen van 12 maart tot en met 28 april blijven op dit moment geldig. Er zal zoveel mogelijk geprobeerd worden om vervangende speeldata te krijgen. Mocht dit lukken krijgt u hierover bericht.
  2. Mocht er geen datum meer beschikbaar zijn en de voorstelling definitief geannuleerd worden krijgt u daarover ook bericht. U krijgt dan ook het volledige bedrag op uw rekening teruggestort.
  3. Wilt u kaarten annuleren, omdat u op de vervangende speeldatum niet kunt, dan kunt u deze inleveren bij Theater De Molenberg en dan krijgt u het volledige bedrag terug.
  4. Indien er nog geen vervangende datum is gecommuniceerd en u al wel kaarten annuleert gelden hiervoor onze gebruikelijke annuleringskosten van € 2,50 per kaart.
  5. Ook de films op 17 en 31 maart en 14 en 28 april gaan niet door.
  6. Wij proberen u zo goed mogelijk via de website, Social Media en nieuwsbrieven op de hoogte te houden.

Wij vragen uw begrip voor de situatie.