Weet waar je koopt!

wwjk.nl_Theater2
Dagelijks kopen u en duizenden anderen kaartjes voor theatervoorstellingen via internet. Wat veel mensen niet weten, is dat er naast de officiƫle online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Om er een paar te noemen: GoGo Tickets, Budget Tickets, On-line Ticketshop en Rang 1 Tickets. Als bezoeker betaalt u via dergelijke websites vaak veel meer dan de oorspronkelijke prijs. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot de voorstelling. En wanneer een voorstelling onverhoopt niet doorgaat, heeft u geen recht op teruggave van het betaalde bedrag.

Theater & Congrescentrum de Molenberg heeft zich daarom aangesloten bij de campagne Weet waar je koopt. Vele artiesten, producenten, podia en organisatoren hebben de krachten gebundeld om met deze campagne de doorverkoop tegen te gaan.

Wij adviseren u om uw entreebewijzen te kopen via de kassa of website van de Molenberg. Dan weet u zeker dat u geen woekerprijzen betaalt en bent u verzekerd van een officieel entreebewijs. Meer informatie vindt u op www.weetwaarjekoopt.nl.