Ruben, Tijl, Ruben Online!

Quarantaine televisie

Cabaret

Ruben, Tijl, Ruben Online!

Quarantaine televisie

Cabaret

 

Ook De Lama’s laten van zich horen in tijden van de coronacrisis. Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Ruben van de Meer maken dagelijks Quarantaine TV. De komische afleveringen verschijnen elke dag rond het middaguur op Facebook, YouTube en Instagram.

Met het satirische Quarantaine TV probeert het trio de humor er een beetje in te houden. “Het is verschrikkelijk wat er gebeurt, maar we moeten ook de humor blijven zoeken, want dat verbindt”, zo vertelt Tijl Beckand aan het AD.

Zo proberen de heren toiletpapier-hamsteraars te achterhalen en geven tips om ook zonder wc-papier de billen schoon te houden. Ze onderzoeken hypnose om een voetbalwedstrijd in gedachten terug te kijken, zonder dat je je de uitslag herinnert. En wat moeten we nu eigenlijk met al die Songfestival-nummers, nu de show niet doorgaat?

Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Ruben Nicolai zorgen met Quarantaine TV elke dag voor het broodnodige portie vertier! Volg de heren via Instagram, Facebook en YouTube.

Creatieve oplossingen in crisistijd!

Het Lama-trio volgt met het initiatief talloze andere artiesten en producenten die er in deze vreemde tijden maar het beste van proberen te maken. Zo brengt Andries Tunru bijvoorbeeld dagelijks live-comedy op Instagram, is tovenaarsduo Titus & Fien te zien op Facebook en zetten theatergezelschap Orkater en Maas Theater & Dans elke dag een voorstelling online.