Merry Music Night Delfzijl

Christmas Edition

Muziek

Merry Music Night Delfzijl

Christmas Edition

Muziek

Kerst. Een gezellig samenzijn waarin warmte, familie, vrienden, gezamenlijk eten en muziek de boventoon voeren. In de aanloop naar de mooiste periode van het jaar worden we alvast warmgedraaid door de radiostations die ons verblijden met een breed scala aan kerstliedjes.

Wij, een groep regionale zangers, zangeressen, muzikanten en danseressen willen hier een steentje aan bijdragen, u alvast in de kerstsferen brengen. Daarom zullen wij u tijdens een van de donkerste dagen van het jaar alvast een stukje kerstmis laten ervaren tijdens de Merry Music Night Delfzijl, Christmas Edition.

Na de eerdere succesvolle edities in Oldambt is nu Delfzijl aan de beurt! Het wordt een gevarieerde muzikale avond waar zowel swingende nummers als kerstklassiekers de revue passeren.

Roy Keiserie, Sanne Keiserie, Liesbeth Wieringa, Romain Doedens, Karin de Haan, en Natasja Smit zullen verscheidene nummers in een nieuws eigentijds jasje steken. Dit alles gebeurt onder muzikale begeleiding van Harm Jan Riksen, Allard Folkers, Martijn Bick, Fokke Boorsma en Wouter Westerveld.

De presentatie wordt verzorgd door Jasper Stuut en Emma Riksen.

Er is geen betere manier om tijdens de grauwe winterdagen alvast in de kerststemming te komen dan bij Merry Music Night Delfzijl. Vrolijk kerstfeest! “

Fotograaf: Marcel Lameijer