IVAK: Buurmans keukenparade 11.00 uur (speciaal voor schoolgaande kinderen)

Familievoorstelling

IVAK: Buurmans keukenparade 11.00 uur (speciaal voor schoolgaande kinderen)

Familievoorstelling

Komen jullie ook? Voor alle kinderen die op school zitten in de gemeente Eemsdelta organiseren we gratis voorstellingen in de Molenberg in de kerstvakantie.

Alle IVAK voorstellingen:
2-1: Buurmans Keukenparade 11.00 uur
2-1: Buurmans Keukenparade 14.00 uur
3-1: Buurmans Keukenparade 11.00 uur
3-1: Buurmans Keukenparade 14.00 uur

4-1: André het Astronautje 11.00 uur
4-1: André het Astronautje 14.00 uur
5-1: André het Astronautje 11.00 uur
5-1: André het Astronautje 14.00 uur

Een lekkere culinaire dansvoorstelling
In welk land mag je slurpen aan tafel? Hoe smaakt vergeten groenten? Is drakenfruit echt gevaarlijk en wat betekent: “de liefde gaat door de maag?”

Plan d- gaat in Buurmans Keukenparade op zoek naar de keuken en de eetgewoontes van de buren. Het hele toneel is een melting pot van geuren, kleuren en smaken. In deze grote wereldkeuken vertellen wij de verhalen over kosher en halal, over kletskoek en Vlaamse friet, over couscous versus een gehaktbal. Koken verbindt culturen en koek en taart is voeding voor de ziel. Twee dansers ontdekken de ultiem lekkerste recepten van de wereld. In een smakelijke ontdekkingstocht door de wereldkeuken vinden ze een scala aan gerechten en gebruiken die iets vertellen over de bewoners en het land van herkomst. In deze keuken vieren wij de wereldkeukenvrede door samen te eten en te leren van elkaars gebruiken en gekkigheden. Voor iedereen van 0-99 jaar en iedereen die van eten houdt….