De Kleine Zeemeermin, De Musical (4+)

Van Hoorne Entertainment

Familiemusical

De Kleine Zeemeermin, De Musical (4+)

Van Hoorne Entertainment

Familiemusical

In dit prachtige nieuwe theatersprookje speelt Sita Vermeulen de lieve kleine zeemeermin. Ze woont heel diep in de oceaan, in het prachtige koraalbos, tussen de vriendelijke vissen. Ze is het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, tijdens een hevige storm, redt ze een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Maar de gemene tovenares Fien denkt daar anders over en smeedt een plannetje met haar man Titus. Hoe loopt dat af? Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in deze spetterende familievoorstelling.

Kom verkleed naar de Molenberg en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd. Je maakt dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten en is zonder pauze. Het zelf meebrengen van een kussen of zitje voor de kinderen is aan te bevelen.

"Met veel humor, vrolijke liedjes en gestroomlijnde choreografieën nemen ze de hele zaal mee." - Theaterkrant.nl

"De Kleine Zeemeermin De Musical is een duidelijke, lachwekkende en vrolijke voorstelling voor de hele familie." - Theaterparadijs.nl

"Naast dat het er allemaal erg mooi uit ziet, wordt het ook nog eens uitgevoerd door een cast waar je U tegen zegt." - Musicalnieuws.nl