Benefiet Kerstgala Stichting Ti-Ru (geannuleerd)

Benefiet Kerstgala Stichting Ti-Ru (geannuleerd)

Wegens omstandigheden is deze voorstelling helaas geannuleerd. Wij vinden dit erg jammer en hadden u graag beter nieuws gebracht.

Stichting Ti-Ru wil onder andere humanitaire hulp verlenen aan de door natuurrampen getroffen gebieden op de Molukken.
Op muziekgebied is er voor elk wat wils, met Molukse – en Nederlandstalige kerstliedjes, die akoestisch of met een groot orkest worden uitgevoerd.
Dat grote orkest, van DSHO uit Appingedam, aangevuld met de gastmusici gitarist Jeff Sopacua en bassist Henry Sopacua, begeleidt de optredens van Pieter van der Zweep en Nicole Wairata.

Johnny Manuhutu
De meeste bekende artiest is Johnny Manuhutu, zanger van de in de jaren ‘70 en ‘80 bekende Molukse band Massada, die hits scoorde als Latin dance, Arumbai en Sajang é. Hij verzorgt een solo optreden. Zangeres Suzanna Mangar gaat een kort theaterstuk uitvoeren met veel zang en haar (Molukse) verhaal. Zij doet het volgend jaar een eigen theatertour. Zanger en stylist Selwin Matrutty uit Appingedam is ook van de partij.

Simon Tahamata
De bekende Molukse oud-voetballer Simon Tahamata spreekt het publiek toe via een videoboodschap. Hij kan niet persoonlijk aanwezig zijn omdat hij jeugdtrainer is van Ajax. En de jeugd van de landskampioen heeft dan nog geen vakantie.

Het gala wordt gepresenteerd door Carolien ter Linden, bekend van haar tv-programma bij RTL4 en Wishing on a Star op Videoland. De opening wordt verricht burgemeester Ben Visser. Alle artiesten doen belangeloos mee. De aankleding is in handen van De Zwaan Bloemen & Decoratie uit Appingedam.

Extra bij deze voorstelling