A star is born

Theater daghap mogelijk

Film

A star is born

Theater daghap mogelijk

Film

Zaterdag 19 januari, aanvang 20:00 uur               

Regie: Bradley Cooper
Cast: Bradley Cooper| Lady Gaga| Sam Elliott e.a.
2018 | Verenigde Staten | Drama/Muziek | 135 minuten

A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga).

De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

Een eerste hoofdrol in een grote speelfilm voor Lady Gaga. Viervoudig Oscar genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) maakt tevens zijn debuut als regisseur.

Naast haar rol als Ally, schreef Lady Gaga – eerder bekroond met een Oscar voor haar nummer ‘Til It Happens to You’ uit The Hunting Ground – een aantal nieuwe nummers voor de film, welke ze ook ten gehore brengt in de film. Ook Andrew Dice Clay en Sam Elliott maken deel uit van de cast in de rollen van Lorenzo en Bobby.

Een heerlijk avondje uit met een lekkere filmhap en aansluitend een film! Dat kan bij Theater de Molenberg in Delfzijl op zaterdag 19 januari a.s.! Op deze datum vertoont de Filmliga in nauwe samenwerking met Theater de Molenberg de film A STAR IS BORN. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om niet vooraf te eten en alleen de film te komen kijken!
Het programma ziet er als volgt uit:
17.30 – 18.15 uur Ontvangst in het restaurant van Theater de Molenberg, alwaar een filmhap geserveerd wordt. Garderobe bewaakt.
Menu Filmhap
Amuse van het huis
****
Oerhammetje met mosterdsaus en zuurkoolpuree
****
Mini donut dessert
20.00 uur – Aanvang film A STAR IS BORN
We hebben maar beperkt plaats in het restaurant, dus meld je op tijd aan! Bij onvoldoende opgave vooraf voor de filmhap zijn we genoodzaakt deze te laten vervallen. Uiteraard wordt de film dan wel vertoond!
Eet smakelijk en veel kijkplezier!