Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega!

Op korte termijn zoeken wij een medewerker administratie en bespreekbureau voor 15 uur per week. Het betreft een vaste aanstelling.

Theater en Congrescentrum de Molenberg

De Molenberg is hét theater en congrescentrum voor de regio Noord-Oost Groningen. Met ca. 75 professionele theatervoorstellingen, vele culturele en zakelijke verhuringen, talloze repetities van verenigingen en de plek voor filmvertoningen door de Filmliga Delfzijl trekken wij jaarlijks ca. 70.000 bezoekers. Met een klein team enthousiaste, deskundige en gemotiveerde medewerkers profileert de Molenberg zich als een professionele en gastvrije organisatie voor alle inwoners, bedrijven en organisaties in ons verzorgingsgebied.

De functie

Als medewerker administratie en bespreekbureau ben je een ‘spin in het web’. Je hebt direct contact met alle afdelingen binnen de Molenberg: techniek, horeca, financiële administratie, facilitaire dienst en directie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, gasten en huurders aan de balie, via de telefoon of per email. Je verzorgt (mede) de algemene administratie, het beheer van documenten en de afhandeling van de post (papier en email).

Je bent mede verantwoordelijk voor alles rondom de kaartverkoop voor (professionele) voorstellingen en je verstrekt informatie over voorstellingen, zaalruimte, horeca en agenda.

De functie betreft 15 uren, inclusief kassadienst bij voorstellingen tussen 18.30 en 20.30 uur. De uren overdag kunnen flexibel worden ingevuld (per dagdeel en in overleg) waarbij de dinsdagmorgen vast is. De kassadiensten worden volgens een rooster vooraf ingepland.

Wat verwachten wij?

Je bent servicegericht, accuraat en gastvrij. Je bent flexibel (in werktijden en instelling) en je kunt zelfstandig werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlands taal (gesproken en schriftelijk) en je kunt werken met Outlook, Word en Excel. Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken. In verband hiermee gaat onze voorkeur uit naar iemand die op relatief korte afstand van de Molenberg woont.

Wat bieden wij?

Een dynamische werkomgeving in een unieke organisatie in Delfzijl en wijde omtrek. De salariëring is conform de cao Nederlandse podia schaal 5.

Geïnteresseerd?

Denk je geschikt te zijn, kun je voldoen aan onze verwachtingen en heb je er zin in?

Stuur dan tot uiterlijk 5 oktober 2016 per email een motivatiebrief plus CV aan de directeur van de Molenberg: Daniël Wever (directie@demolenberg.nl).

De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 10 oktober 2016.