Overige activiteiten


Het Noord-Groninger Sportgala

Vrijdag 9 februari 2018
Aanvang: 20.30 uur
Entree: gratis

Het begon allemaal bij wijze van grap, maar is inmiddels een niet meer weg te denken platform voor sportminnend Noord-Groningen: het Noord-Groninger Sportgala. De amateursport heeft sinds enkele jaren een eigen podium waarop het zich kan profileren. Een podium waarop kampioenen en aanstormende talenten door sportliefhebbers in het zonnetje worden gezet; waar ze beloond worden voor hun prestaties. Het Noord-Groninger Sportgala, een initiatief van Stichting Eemsmondsport Delfzijl, laat ieder jaar weer zien dat de regio barst van het sportieve talent. Eens per jaar zijn zij het stralende middelpunt van een show vol entertainment en sport waar tevens de prijzen voor de Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg van het jaar worden uitgereikt. Deze avond is Theater de Molenberg het podium voor de eerste lustrumeditie van dit veelgeprezen gala.

Men kan voor deze avond geen kaarten reserveren. De theaterzaal gaat om 20.00 uur open en biedt plaats aan 550 bezoekers. De organisatie raadt u aan om op tijd te komen, want vol is vol… Meer informatie vindt u t.z.t. op www.eemsmondsport.nl.


Slagwerkensemble Koningin Wilhelmina

Zaterdag 10 maart 2018
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 10,00
Entree voor abonnees van de Molenberg: € 9,00

Deze avond staat het publiek een groots slagwerkconcert te wachten. Centraal staat het beste slagwerkensemble van Nederland: Koningin Wilhelmina uit Delfzijl. Het ensemble is liefst elfvoudig Nederlands kampioen en was in 2015 zelfs Europees kampioen. De ruim dertig muzikanten bespelen een breed scala aan slagwerkinstrumenten en brengen een zeer indrukwekkend en hoogstaand programma. Medewerking wordt verder verleend door solisten en een zeer bekende percussiegroep (waarvan de namen in een later stadium bekend worden gemaakt). Een boeiende muzikale avond bomvol spetterend slagwerk!

Reserveren voor dit concert kan via het bestelformulier uit dit theatermagazine en vanaf 5 mei ook via de website van de Molenberg. Meer informatie kunt u t.z.t. ook vinden op www.kon-wilhelmina.nl.