Arrangementen

De culinaire mogelijkheden van de Molenberg

De Molenberg heeft een eigen horeca-afdeling die op professionele en gastvrije wijze zorgdraagt voor de catering rond uw theaterbezoek. Vanuit onze eigen keuken wordt alles verzorgd: vanaf de ontvangst met koffie en gebak, warme en koude hapjes tot heerlijke drie gangen diners.

Wilt u letterlijk van cultuur proeven?


Bij (bijna) alle voorstellingen kunt u genieten van het VIP-arrangement. Alles rond uw theaterbezoek is dan volledig verzorgd. Dit arrangement bestaat al vele jaren en is zeer populair. Wat mag u verwachten als VIP–bezoeker bij een voorstelling? Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een van onze medewerkers, die uw jas in ontvangst neemt. Na een kop koffie, aan een speciaal voor u gereserveerde tafel, kunt u uw plaats in de zaal innemen. In de pauze verwachten wij u opnieuw aan uw tafel voor koffie en een lekkere traktatie. Na afloop van de voorstelling is de tafel gereserveerd voor één consumptie naar keuze (exclusief buitenlands gedestilleerd) en koude hapjes.
Mocht er eventueel geen pauze zijn, dan krijgt u na afloop twee consumpties naar keuze (exclusief buitenlands gedestilleerd).
U betaalt voor deze service slechts € 10,- p.p. (uiteraard is dit exclusief uw toegangskaart).
Wanneer u gebruik wenst te maken van dit arrangement kunt u dit vermelden op het bestelformulier. Ook als u later in het seizoen een kaartje reserveert is het mogelijk een VIP–arrangement te bestellen.

Op bovenstaand arrangement zijn geen uitzonderingen. Uiteraard wordt er met allergieën en/of diëten wel rekening gehouden, mits vooraf kenbaar gemaakt. Mocht u na het arrangement nog graag een 2e drankje of bitterballen willen dan kunt u deze bij de bar bestellen.

Bij een aantal geselecteerde voorstellingen bieden wij een heerlijke daghap aan. Bekijk hier onze komende daghappen voor dit seizoen. Reserveren kan telefonisch via onze administratie of via een mail aan info@demolenberg.nl

Het is mogelijk een VIP-arrangement en een theater daghap apart te reserveren voor dezelfde voorstelling.

Voor groepen hebben wij eventueel een op maat gemaakt arrangement. Neemt u hiervoor contact op met de afdeling horeca van de Molenberg: horeca@demolenberg.nl