Theater

Midden in het centrum van Delfzijl vindt u Theater & Congrescentrum de Molenberg. Het is gelegen aan het Molenbergplein, met gratis parkeerplaatsen, op loopafstand van het station en de haven.

Het theater is geopend in oktober 1976 en telde in het eerste seizoen 25 voorstellingen van onder andere Seth Gaaikema, Fons Jansen en Neerlands Hoop in Bange Dagen. Anno nu kent een theaterseizoen tussen de 70 en 80 voorstellingen en een veelzijdig programma, variërend van kindervoorstellingen voor de allerjongsten tot cabaret, toneel en muziek  Het merendeel van de voorstellingen vindt plaats in onze grote theaterzaal, geliefd om zijn intieme sfeer.

De Molenberg onderscheidt zich op een aantal vlakken heel duidelijk van andere theaters in Nederland. Vooral het feit, dat reeds gekochte kaarten nog tot één dag voor de voorstelling mogen worden geannuleerd (weliswaar onder aftrek van € 2,50 annuleringskosten per kaart), wordt door bezoekers als zeer prettig en klantvriendelijk ervaren. Daarnaast kunnen bezoekers ervoor kiezen om hun voorstellingen in termijnen te voldoen om zo de kosten over een seizoen te spreiden.

Naast genoemde administratieve pluspunten waarderen onze bezoekers de gemoedelijke en gastvrije sfeer, de vlotte en vriendelijke benadering van het personeel en de kwaliteit van de VIP-arrangementen en de Theater Daghappen.