FlauweCult speelt RobotLove

robotlove_facebook 1


Zondag 2 april speelt FlauweCult in de kleine theaterzaal van de Molenberg het stuk RobotLove.  De aanvang is 20.00 uur, de entree bedraagt € 10,00. Kaarten voor deze voorstelling zijn te reserveren op www.flauwecult.nl. Vrienden van FlauweCult kunnen het tweede kaartje met 50 procent korting kopen.

Het is 2051 in RobotLove. Na de warmramp wonen we in woonunits. Altijd binnen. We zijn een sociale samenleving. We heten Mopo, Aatynie of Defna. Als we een herinnering willen terugzien, blazen we op onze biochip. Er komen twee nieuwe woners. Eentje gaat er dood. Geen probleem, we bouwen een robot.

De tekst en regie van RobotLove is in handen van Nico van der Wijk. De cast bestaat uit: Johanna Roelfsema, Ilona Hummels, Jan de Ridder, Pamela Wolters, Joyce Louiza, Jojanneke Bruins, Jan Paul Hof, Arjan de Vries en Marieke van Lottum.

Stichting FlauweCult heeft een driedelige doelstelling. In de eerste plaats wil men beginnende en/of onbekende beoefenaars van kunstvormen in de breedste zin van het woord een podium bieden om zich te presenteren aan een groter publiek. Daarnaast wil de stichting laagdrempelige culturele activiteiten aan een breed publiek aanbieden. Tenslotte wil men door middel van haar activiteiten de grensvlakken tussen diverse kunst- en cultuurvormen aftasten.