Nieuws over het theaterseizoen 2018-2019

Het theaterseizoen 2018-2019
Er staan dit theaterseizoen nog twee leuke voorstellingen op het programma (Echte Liefde door Le Roux en d’Anjou en De Stroatklinkers met de Bende), maar over 10 dagen verschijnt voor abonnees al het theatermagazine 2018-2019. In deze nieuwsbrief zetten wij enige informatie over het nieuwe seizoen op een rijtje en komen wij al met enkele namen. Voor alle duidelijkheid: u kunt op grond van onderstaande informatie nog niet reserveren!
Wanneer wordt het nieuwe theaterprogramma bekend?
Zaterdag 28 april ontvangen de abonnees van de Molenberg de nieuwe gids van het seizoen 2018-2019. Een week later bestaat voor niet-abonnees de mogelijkheid om kaarten voor voorstellingen te reserveren. Zo gaat vrijdag 4 mei om 10.00 uur de nieuwe website online. En vanaf zaterdag 5 mei vindt de huis-aan-huisverspreiding van de gids plaats. U kunt hier nagaan of uw woonplaats binnen het verspreidingsgebied valt.
Nog geen abonnee?
U kunt zich tot woensdag 25 april, 12.00 uur, aanmelden als abonnee (0596-614000 of via onze website). Het grootste voordeel: u ontvangt dan zaterdag 28 april de gids in uw brievenbus. Met een abonnement vergroot u de kans om in aanmerking te komen voor kaarten. Een abonnement kost € 15,00 per seizoen. Als u geen abonnee wenst te worden en uw woonplaats valt niet binnen het verspreidingsgebied, maar u ontvangt wel graag een magazine, dan kunt u zich hiervoor – bij voorkeur per mail – tot donderdag 3 mei, 12.00 uur, aanmelden.
Een greep uit de cabaret- en toneelvoorstellingen
Cabaret: drie avonden Bert Visscher (foto 1), twee avonden Youp van ’t Hek, Brigitte Kaandorp, Tim Fransen, Jörgen Raymann, Yentl en de Boer (foto 3), André Manuel en nog vele anderen.
Toneel: Van de koele meren des doods (met Hanne Arendzen), Een goed mens (met Aart Staartjes en Victor Reinier) (foto 2) en Late Lente (met Ellen Pieters), om er maar een paar te noemen.
Een greep uit de muziekprogramma’s en shows/musicals
Muziek: 3JS, The Best of Ireland, Sjors van der Panne en band, Dire Straits – tribute, Mirusia en Motel Westcoast met Syb van der Ploeg.
Show/musical: Op Hoop van Zegen met Bill van Dijk, Opvliegers 4 – Trossen los!, It’s a Man’s World met Steffen Morisson, De Notenkraker door Ballet van de Staatsopera van Tatarstan (foto 5).
Een greep uit de streektaalconcerten en familievoorstellingen
Streektaal: De Troebadoers (foto 4), Bert Hadders, Erwin de Vries en Theo de Groot & Arnold Veeman.
Familievoorstellingen: Sneuwitje en een stuk of 7 dwergen, Assepoester, De Kleine Zeemeermin (foto 6) en Kikker en de vallende ster.
En verder: nog zo’n kleine vijftig andere producties.
Zaalverhuringen: Eemsmond Big Band met onder andere Leona Philippo, Percussion & Brass Event 2019, Michiel Wals en anderen.