Horeca

De Molenberg heeft een eigen horeca afdeling die op professionele en gastvrije wijze zorg draagt voor een goed verzorgd culinair theaterbezoek!

vip arrangement € 15,- p.p.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door één van onze medewerkers die uw jas in ontvangst neemt. Na een kop koffie aan een voor u speciaal gereserveerde tafel kunt u uw plaats in de zaal innemen. In de pauze verwachten wij u opnieuw aan uw tafel voor koffie en een lekkere traktatie. Na afloop van de voorstelling is de tafel gereserveerd voor twee consumpties naar keuze (exclusief buitenlands gedestilleerd) en enkele hapjes. Mocht er geen pauze in de voorstelling zitten, dan schenken we u uiteraard 3 drankjes na afloop.

theater daghap €14,50 p.p. (incl. gratis amusehapje vooraf en koffie na)

Met de theater daghap maakt u van uw theateravond een complete avond uit voor een kleine prijs.
Kom genieten van een heerlijk uitgebreide hap met de kwaliteit die u van ons gewend bent.
De daghap wordt zoveel mogelijk aangepast op de voorstelling. Zo zult u bijvoorbeeld bij een Groningstalige voorstelling kunnen genieten van specialiteiten uit de regio en kunt u zich bij een Afrikaanse voorstelling laten verrassen door de buitenlandse keuken. U kunt hier zien, bij welke komende voorstellingen nog een daghap mogelijk is. Reserveren kan in principe tot 3 dagen vóór de voorstelling.

Bestel uw borrel & bite bij de bar. Deze is beschikbaar na afloop van de voorstelling.

Rondom voorstellingen presenteren wij diverse horeca arrangementen voor u. Reserveer uw gewenste arrangement altijd vooraf, eventueel direct bij de reservering van uw voorstelling. Dit kan telefonisch, online of via info@demolenberg.nl