Walking Dinner

Wilt u eens een keer iets anders? Denk dan aan een walking dinner. Hierbij worden 6 kleine gerechten, van amuse tot dessert, uitgeserveerd aan uw gasten.
Rondlopend, staand of zittend onder het genot van een hapje en drankje kunt u bijpraten in een ongedwongen sfeer.

Een van de grootste voordelen van deze manier van dineren is dat je tijdens een walking dinner meer mensen spreekt dan tijdens een traditioneel diner. Dit komt omdat de tafelindeling bij een traditioneel diner vaak onveranderd blijft gedurende het gehele diner. Tijdens een walking dinner worden er meerdere kleine hapjes geserveerd welke uit de hand gegeten kunnen worden met een lepel of vork, ook wel ‘fingerfood’ genoemd. Deze culinaire amuses zijn een mix van warme en koude gerechten die vaak mooi worden opgemaakt met behulp van een amuselepel, klassiek vorkje of mooi glas. Al deze kleine hapjes vormen samen een compleet en culinair diner.

Een walking dinner is mogelijk voor gezelschappen vanaf 30 personen. Neemt u hiervoor contact op met de afdeling horeca van de Molenberg: horeca@demolenberg.nl

Onze arrangementen

Theater daghap

Met de theater daghap maakt u van uw theateravond een complete avond uit voor een kleine prijs.
Kom genieten van een heerlijk uitgebreide hap met de kwaliteit die u van ons gewend bent.
De daghap wordt zoveel mogelijk aangepast op de voorstelling.

Lees verder

Vergader arrangement

Geniet van een heerlijk uitgebreide hap bij uw vergadering, workhops of congres. Voor een kleine prijs met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Lees verder