VIP arrangement

Alles rond uw theaterbezoek volledig verzorgd.

Bij (bijna) alle voorstellingen kunt u genieten van het VIP-arrangement. Dit arrangement bestaat al vele jaren en is zeer populair.

Wat mag u verwachten als VIP–bezoeker bij een voorstelling? Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een van onze medewerkers, die uw jas in ontvangst neemt. Na een kop koffie, aan een speciaal voor u gereserveerde tafel, kunt u uw plaats in de zaal innemen. In de pauze verwachten wij u opnieuw aan uw tafel voor koffie en een lekkere traktatie. Na afloop van de voorstelling is de tafel gereserveerd voor één consumptie naar keuze (exclusief buitenlands gedestilleerd) en koude hapjes.

Mocht er eventueel geen pauze zijn, dan krijgt u na afloop twee consumpties naar keuze (exclusief buitenlands gedestilleerd).
U betaalt voor deze service slechts € 11,- p.p. (uiteraard is dit exclusief uw toegangskaart).

Op bovenstaand arrangement zijn geen uitzonderingen. Uiteraard wordt er met allergieën en/of diëten wel rekening gehouden, mits vooraf kenbaar gemaakt. Mocht u na het arrangement nog graag een 2e drankje of bitterballen willen dan kunt u deze bij de bar bestellen.

Onze arrangementen

Theater daghap

Met de theater daghap maakt u van uw theateravond een complete avond uit voor een kleine prijs.
Kom genieten van een heerlijk uitgebreide hap met de kwaliteit die u van ons gewend bent.
De daghap wordt zoveel mogelijk aangepast op de voorstelling.

Lees verder

Vergader arrangement

Geniet van een heerlijk uitgebreide hap bij uw vergadering, workhops of congres. Voor een kleine prijs met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Lees verder